Globe 1

SightLabs: een jonge speler met veel ervaring

Blue divider
Blog sightlabs

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Deze uitspraak hebben je vast al eens gehoord, en wordt vaak (ten onrechte) toegeschreven aan Pippi Langkous. De uitspraak typeert het zelfvertrouwen en de open blik die past bij de mindset van SightLabs. We nemen je graag mee met onze visie en de volgende stappen die we willen nemen. 

Achtergrond en ervaring

SightLabs is een jonge speler op het gebied van cybersecurity en een spin-off van TNO. De samenwerking met TNO creëert ruimte voor nieuwe inzichten en zorgt ervoor dat we veel van de opgedane kennis hebben verwerkt in onze producten. 

Daarnaast is SightLabs onderdeel van de Nexus groep: een collectie van bedrijven met een lange en rijke geschiedenis. Eén van deze bedrijven is NetDialog. Onderdelen van hun producten vormen de basis voor SightLabs’ network-based anomaly detection. 

Al sinds 2006 levert NetDialog network monitoringsoplossingen voor grote ondernemingen, en werken zij samen met grote internationale netwerkdiensten leveranciers zoals AT&T, GTT en NTT. Ook verzorgen zij alle implementatiewerkzaamheden en ondersteuning voor SightLabs.

Nieuwe mogelijkheden

Techniek, onderzoek, en nieuwe algoritmes verschaffen inzichten die geen andere cyber security oplossing biedt. Dat is prachtig, maar uiteindelijk is het belangrijkst dat deze technieken passen binnen de processen en oplossingen van uw organisatie. 

De open blik van SightLabs, samen met de inzichten van TNO én de ervaring van NetDialog zorgen hiervoor. Zo bieden wij een unieke combinatie op de Nederlandse markt.

Daarom presenteren wij graag de volgende stappen die wij willen nemen:

1. Demonstraties voor technische classificatie

2. Proof of Value, want dit is makkelijk en laagdrempelig

3. Software as a Service (of on-premises) van het SightLabs platform

Wij zijn ervan overtuigd dat SighLabs het kan. Lees hier meer over onze oplossingen en kom te weten hoe SightLabs onzichtbare datalekken, zichtbaar maakt. 

Share

Talk to one of SightLabs’ trusted experts!

Read how SightLabs detects your undetected breaches

We work on cutting-edge cyber security technology to protect you against the damaging impact of sophisticated and targeted cyberattacks. Learn more about our ethics, solutions and pricing in our brochure.
DNS Ninja

DNS Ninja

Anomaly detection

Anomaly Detection

Clustering

Clustering​

Network behaviour

Network Behaviour
Analysis

Classification

Classification